Doe mee

Wil je helpen om jouw idealen te verspreiden door de permanente campagne van GroenLinks Amsterdam West te ondersteunen?

We kunnen altijd hulp gebruiken voor flyers uitdelen op de markt of bij de supermarkt, voor Huis-aan-huis acties, of bij de organisatie van activiteiten.

Ga mee de wijken in

Ook buiten verkiezingstijd gaan we langs de deuren om met bewoners in gesprek te gaan. Dat doen we steeds op de eerste zaterdag van de maand. Meld je aan via amsterdamwest@groenlinks.nl en we houden je persoonlijk op de hoogte van de komende huis-aan-huis-acties! 

Politieke ambitie? Doe mee met Traject 2022

Heb je politieke ambitie? Denk je erover om je kandidaat te stellen voor de gemeenteraad of de stadsdeelcommissie? Of twijfel je, omdat je niet precies weet hoe het allemaal werkt? Doe mee aan Traject 2022!

Traject 2022 is bedoeld voor wie wil weten wat het betekent om politicus te worden in de Amsterdamse gemeenteraad of in de stadsdeelcommissies. Tijdens drie trainingssessies maak je uitgebreid kennis met GroenLinks in de amsterdamse politiek. Na Traject 2022 weet je hoe het werkt en of de lokale politiek iets voor jou is. Kijk voor meer informatie en meld je aan op de website van GroenLinks Amsterdam.

Ik heb 1 minuut tijd

Doe je mee? 

Heb je zelf een idee? 

Geef je dan op bij amsterdamwest@groenlinks.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Vergeet niet je ook meteen te registreren op mijn GroenLinks.