Digitale communicatie en social media spelen een onmisbare rol in het werk van de fractie van GroenLinks Amsterdam West. In verband met andere werkzaamheden stopt onze huidige vrijwilliger social media en zoeken we een enthousiasteling die haar taken wil overnemen vanaf 1 januari 2016.

De fractie van GroenLinks West heeft zitting in de bestuurscommissie van Amsterdam West. In de bestuurscommissie werkt de fractie aan het halen van inhoudelijke doelen van GroenLinks. Daarbij is het belangrijk dat zichtbaar is wat zij doen en voor elkaar krijgen. Hiervoor zijn regelmatige nieuwsberichten, een actuele website en vindbaarheid op social media belangrijk.

De fractie zoekt daarom een vrijwilliger social media die zelfstandig werkt en het leuk vindt om zich te verdiepen in de lokale politiek. Bijgevoegd vind je de hele vacaturetekst.

Wil je direct solliciteren of heb je vragen? Mail of bel naar Dorrit de Jong, Dorrit.De.Jong@amsterdam.nl en 06-55364792. Solliciteren kan tot en met 31 december door een korte motivatie en CV te sturen naar Dorrit.