Nieuws

Kandidaten stadsdeelcommissie vastgesteld

Gisteravond zijn tijdens onze Algemene Ledenvergadering de GroenLinks kandidaten voor de verkiezing op 21 maart van de stadsdeelcommissie Amsterdam West gekozen. West is opgedeeld in drie gebieden, te weten Bos en Lommer, De Baarsjes/Oud West en Westerpark. Voor elk gebied moest een kieslijst worden opgesteld. De kandidatencommissie is daarom de afgelopen weken druk geweest met het voeren van gesprekken met de aangemelde kandidaten en heeft daarna voor elk gebied een lijst samengesteld en voorgesteld aan het bestuur. Gisteravond heeft de ledenvergadering de lijsten definitief vastgesteld.

Lees verder

Nieuwe voorzitter GroenLinks afdeling Amsterdam West

Als enige, maar daarom niet minder enthousiast, reageerde Alberto Tjen-A-Kwoei op de oproep voor een nieuwe voorzitter. Gisteravond tijdens een druk bezochte Algemene Ledenvergadering werd Alberto gekozen tot voorzitter van onze afdelingsbestuur. Hieronder stelt hij zich voor.

Lees verder

Verkiezings-ALV

Alle GroenLinksers uit Amsterdam West zijn op donderdag 18 januari van harte welkom bij de algemene ledenvergadering van de afdeling.

Tijdens deze verkiezings-ALV worden de kandidatenlijsten vastgesteld voor de aanstaande verkiezingen van de stadsdeelcommissie.

Lees verder

Gezocht: Kandidaten voor de stadsdeelcommissie!

Heb jij een GroenLinks-hart en wil jij je graag actief inzetten voor je buurt? Stel je dan kandidaat voor de stadsdeelcommissie van Amsterdam West!

De termijn om je kandidaat te stellen is inmiddels gesloten.
Met eventuele vragen of opmerkingen over de stadsdeelcommissie kan je contact opnemen met het afdelingsbestuur via  amsterdamwest@groenlinks.nl.

Lees verder

Pagina's