Als enige, maar daarom niet minder enthousiast, reageerde Alberto Tjen-A-Kwoei op de oproep voor een nieuwe voorzitter. Gisteravond tijdens een druk bezochte Algemene Ledenvergadering werd Alberto gekozen tot voorzitter van onze afdelingsbestuur. Hieronder stelt hij zich voor.

 

"Na een jaar lid te zijn, waarvan acht maanden als algemeen bestuurslid voor Amsterdam West, kan ik gerust zeggen dat ik mijn plek heb gevonden. Ik heb het afgelopen jaar erg veel plezier gehaald uit het werk bij het bestuur en met het leren kennen van de partij.

Vanaf 21 maart beginnen we in de hele stad aan een nieuw hoofdstuk, ook in West. Ik haal veel energie uit het werk dat ik doe voor GroenLinks. En met het netwerk dat ik aan het opbouwen ben in Amsterdam, denk ik dat ik als voorzitter in West het bestuur van de juiste sturing kan voorzien om de uitdaging aan te gaan. De uitdaging om de juiste ondersteuning te vormen voor onze GroenLinksers in de nieuwe stadsdeelcommissie. Samen met alle leden en sympathisanten wil ik van GroenLinks graag een actieve en zichtbare partij maken in West."

 

 

Doe mee met GroenLinks én word lid

Volg ons op Facebook en Twitter