Daarom zoeken we leden voor onze steunfractie. In de steunfractie word je betrokken bij het werk van de fractie in de stadsdeelcommissie. Een unieke kans om een kijkje achter de schermen te krijgen én je in te zetten voor onze gedeelde idealen. Denk je erover om je kandidaat te stellen voor de stadsdeelcommissie, bij de volgende bestuursperiode (vanaf 2022)? Dan kan je nu vast warmdraaien!

Als lid van de steunfractie schuif je 1x per maand aan bij de fractievergadering. We laten je zien welke plannen er zijn en welke vergaderstukken daarbij horen. Uiteraard krijg je alle ruimte om ook je eigen ideeën in te brengen of samen met een lid van de fractie een onderwerp eigen te maken. We zijn op zoek naar mensen die gedurende de volledig resterende bestuursperiode bij ons willen aanhaken (tot maart 2022). 

Mocht je nog vragen hebben, mail dan fractielid Carlo van Munster op c.van.munster@amsterdam.nl. Je kunt je ook direct aanmelden door  het volgende formulier in te vullen: aanmeldformulier steunfractie.