Eco Matser - voorzitter

Ik woon al jaren met veel plezier in de Staatsliedenbuurt. Voor mijn werk bij internationale milieu- en ontwikkelingsorganisaties ben ik vaak in het buitenland. Mede daarom vind ik het leuk en inspirerend om voor GroenLinks in mijn eigen buurt aan de slag te gaan.  lk heb met veel plezier meegedaan aan de huis-aan-huis acties voor de verkiezingen. Goed om van buurtgenoten zelf te horen wat ze bezig houdt. Graag zet ik me nu in als voorzitter van het bestuur. Ik hoop mijn ervaring in diverse teams en in politieke besluitvorming voor klimaatrechtvaardigheid in te kunnen zetten voor Groenlinks in Amsterdam-West. Maar ik hoop en verwacht ook veel te kunnen leren van de actieve buurtgenoten en GroenLinksers!

Bekijk het profiel van Eco hier.

 

Sabine Scharwachter - secretaris

Mijn naam is Sabine, 25 jaar en woonachtig in de Zeeheldenbuurt. De afgelopen jaren was ik al actief bij GroenLinks en jongerenorganisatie DWARS. Nu wil ik graag mijn steentje bijdragen aan een levendige afdeling, omdat ik het samenkomen met mede-GroenLinksers altijd bere gezellig vind én omdat meer actieve GroenLinksers ook gewoon een betere wereld betekent. Als secretaris betekent dat onder andere dat je van mij nieuwsbrieven in je inbox kan verwachten. Heb je vragen over activiteiten, procedures of andere zaken? Of heb je misschien een leuk idee voor een toffe activiteit? Stuur dan een mailtje naar amsterdamwest@groenlinks.nl, dan beantwoord ik ze graag!

Bekijk het profiel van Sabine hier.

 

Ruud van der Wal - penningmeester

Mijn naam is Ruud van der Wal, sinds een paar jaar woon ik in de Spaarndammerbuurt. 

Ik vind het belangrijk om de stad en de wereld een goede toekomst te geven. Over het klimaat maak ik mij existentiële zorgen daarom ben ik actief betrokken bij ondermeer bij Groenlinks, Extinction Rebellion, Greenpeace.

Vanuit mijn technische achtergrond kijk ik kritisch naar bijvoorbeeld fietspaden, openbaar vervoer, glasvezelnetwerk, warmtenet in mijn omgeving dus Amsterdam West.

Bekijk het profiel van Ruud hier.

 

Marius Troost - algemeen bestuurslid

Mijn naam is Marius en ik woon in de Staatsliedenbuurt, bij het Westerpark. De afgelopen jaren heb ik me met veel plezier ingezet voor een groener en linkser stadsdeel samen met onze leden en de buurtbewoners. Als bestuurslid van West houd ik contact met onze Organisers in het stadsdeel en vorm ik een brug met de verschillende werkgroepen van GroenLinks Amsterdam. Ik vind het belangrijk dat GroenLinksers ons en elkaar goed weten te vinden. Hiervoor organiseren wij regelmatig activiteiten. Heb je een leuk idee? Laat het dan vooral aan ons weten!

Bekijk het profiel van Marius hier.

 

Veerle Ravensbergen

Hallo! Mijn naam is Veerle en ik woon sinds enkele jaren met veel plezier in Amsterdam. Vorig jaar ben ik actief geworden bij GroenLinks Amsterdam West en heb ik voor de gemeenteraadsverkiezingen met veel plezier verschillende Huis-Aan-Huis activiteiten bijgewoond. Nu zal ik me buigen over de website en social media van GroenLinks Amsterdam West. Heb je een goed idee waar we een leuke post of mooi nieuwsbericht aan kunnen wijden? Geef mij vooral een seintje!

Bekijk het profiel van Veerle hier.